Fri fragt
Nyhedsbrev
Kundeservice
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Levering

BellaNordic sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Leveringsomkostningerne per bestilling er fra 29,00 kr. Hvis BellaNordic ikke kan levere din bestilling samlet, men leveringen sker over flere gange, bliver der ikke opkrævet ekstra gebyr for de efterfølgende leveringer. Er bestillngen på over 500 kr. betaler BellaNordic for leveringen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.BellaNordickan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsenderBellaNordic naturligvis en ny leverance uden beregning.Bestillinger, der er afgivet efter kl. 13:00 mandag - torsdag bliver afsendt næste hverdag. Fredag bliver bestillinger, der er afgivet efter kl. 12:00 afsendt næste hverdag. 

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.BellaNordic tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland.