Fri fragt
Nyhedsbrev
Kundeservice
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Gavekort

BellaNordic Gavekort

Vilkår og betingelser for BellaNordic-gavekort, Online
Når du køber et BellaNordic -gavekort online, accepterer du disse vilkår og betingelser (“Vilkår og betingelser”). BellaNordic forbeholder sig retten til at fortolke, ændre eller annullere vilkårene og betingelserne uden varsel. De nyeste vilkår og betingelser vil altid kunne læses på bellanordic.dk.
Du kan bruge BellaNordic-gavekortet til at betale hele eller en del af beløbet på den vare, du har valgt. Du kan altid tjekke saldoen på bellanordic.dk eller ved at kontakte kundeservice (se nedenfor).

2. Betaling
BellaNordic accepterer kun dankort og kreditkort som betaling for BellaNordic-gavekort. Du skal være over 18 for at kunne betale med et dankort eller et kreditkort.

3. Levering og leveringsgebyr
Du modtager BellaNordic-gavekortet 3-5 dage efter, du har bestilt det. BellaNordic er ikke ansvarlig for fejl eller forsinkelser i leveringen.
Leveringsomkostningerne per bestilling er 11,00 kr. Hvis BellaNordic ikke kan levere din bestilling samlet, men leveringen sker over flere gange, bliver der ikke opkrævet ekstra gebyr for de efterfølgende leveringer.
Du er forpligtet til at oplyse en korrekt adresse til leveringen af BellaNordic-gavekortet. Hvis adressen, du har oplyst, ikke kan bekræftes, forbeholder BellaNordic sig retten til at tilbageholde leveringen af BellaNordic-gavekortet.

4. Gyldighed
Det maksimale køb af BellaNordic Gavekort er 2000 kr pr. gavekort. Hvert BellaNordic Gavekort kan som minimum beløbe sig til 50,00 kr.
BellaNordic-gavekortet er gyldigt i tre år fra den seneste aktiveringsdato eller købsdatoen. Når et BellaNordic-gavekort er udløbet, kan det ikke bruges til køb, kan ikke genaktiveres. Ifølge dansk lov har du som forbruger indløsningsret i op til et år efter gavekortets udløb.

5. Returnering
Hvis du returnerer varer, der er købt med et BellaNordic-gavekort, får du et nyt gavekort på det pågældende beløb.
BellaNordic-gavekortet kan op til gavkortets udløb indløses til gavekortets pålydende værdi uden varsel. Restværdien tilbagebetales ved en bankoverførsel til en konto i et pengeinstitut.

6. 100 % returret
I henhold til dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret (14 hverdage fra den dag, din bestilling blev leveret), og du kan annullere din bestilling og få det fulde beløb refunderet, inklusive leveringsomkostninger.
Hvis du ønsker at returnere BellaNordic-gavekortet, kan du kontakte BellaNordic-kundeservice (se nedenfor).

7. Reklamationsret
I henhold til dansk lovgivning har du 24 måneders reklamationsret.

8. Begrænset ansvar
BellaNordic kan ikke holdes ansvarlige for BellaNordic-gavekort, når de først er aktiveret, og som efterfølgende bliver væk, stjålet, inaktiveret eller beskadiget. Betragt dit BellaNordic-gavekort som kontanter.