Fri fragt
Nyhedsbrev
Kundeservice
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Size Guide

Guiden til at finde den perfekte størrelse!

Har du fundet de perfekte kjoler, fede jeans eller trøjer, men er du i tvivl om størrelsen så kan nedstående guide komme dig til undsætning.
Vi har lavet en 4 steps guide der nemt og hurtigt kan hjælpe dig med, at finde dine korte kjoler, jeans eller bluser i den helt rigtige størrelse.
For at du kan bruge nedstående størrelses guide er det vigtigt at du får målt dig de rigtige steder. Du skal bare følge guiden step by step.

Step 1: Find målebånd, kuglepen og papir frem

Step 2: Du skal måle dig 3 steder på kroppen
Bryst
Talje
Hofte

Hvor skal du så måle for at du får de helt rigtige mål?
Bryst: Her skal du måle dig der hvor du er bredest. Du skal være iført bh når du fortager målingen. Det er meget vigtigt at være OBS på at målebåndet sidder lige hele vejen rundt.
Taljen: Stedet hvor du er smallest fra buksekanten og op under barmen (oftest omkring navlen). Det er her igen meget vigtigt, at målebåndet er lige hele vejen rundt for at sikre dig den rette størrelse.
Hoften: Er der hvor du er bredest. Husk at målebåndet skal være lige hele vejen rundt.

Step 3: Sammenlign dine tal med denne skabelon

Step 4: Vælg den størrelse hvor dine mål passer bedst. Og bestil dit tøj i den størrelse.

* Vi gør opmærksom på at vores størrelsesguide er vejledende. Hvis du ligger på kanten mellem to størrelser kan du med fordel tage en størrelse større.

Rigtig god fornøjelse.