Fri fragt
Katalog
Nyhedsbrev
Kundeservice
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Der er 46 varer.

Jeans og bukser til kvinder

BellaNordic har et stort udvalg af moderigtige jeans og bukser til kvinder. Derfor er der rig mulighed for at finde de rigtige jeans og bukser til kvinder til både hverdag og fest.

Vi har et bredt udvalg af forskellige jeans og bukser til kvinder, og derfor kan du altid finde moderigtige bukser til en god pris.

Vores store udvalg af skønne jeans og lækre bukser i moderigtige farver gør, at du nemt og enkelt kan finde et eller flere par bukser, der passer til dine ønsker og behov, og som matcher din pengepung.

Billig fragt og hurtig levering af bukser til kvinder

Find dine nye jeans og bukser til kvinder her, hvis du ønsker et moderigtigt snit. Vi leverer på få dage, og fragten er billig, men fragten er gratis, når du køber for over 499 kroner. Kig videre på siden og læg dine nye bukser i indkøbskurven.

* Hvis du ligger på kanten mellem to størrelser kan du med fordel tage en størrelse større. //bellanordic.dk/content/8-size-guide  

Varer sidevis

Varer sidevis